HSE Solutions

ITIS levert gestandaardiseerde producten op het gebied van Arbo, Veiligheid en Milieu. Deze oplossingen nemen al uw zorgen uit handen, doordat we naast de software ook de configuratie en zelfs de vulling van deze systemen met basisgegevens voor u kunnen verzorgen. Natuurlijk zorgt ITIS ook voor passende infrastructuur, die we voor u definiëren, leveren en onderhouden.

SOFOS 360

De opvolger van het toonaangevende GROS, dat al sinds de jaren 90 bestaat, is er. Een compleet nieuw pakket dat werkt in uw browser.

Op uw PC, Mac of tablet!

Laat u informeren door onze medewerkers en vraag een demo aan.

GROS

GROS is een compleet pakket voor de registratie en het beheer van de gevaarlijke stoffen.

BRIS

BRIS is een compleet en gebruiksvriendelijk softwaresysteem voor het biologische veiligheidsdossier.

SIRS

SIRS is een elektronisch Kernenergiewet dossier waarmee u voldoet aan de registratieverplichtingen van het Besluit Stralingsbescherming.

ChemWatch

Van MSDS management, risicobeoordelingen, complete chemicaliën beheer systemen tot het opstellen van uw eigen veiligheidsinformatiebladen. Als partner in de Benelux levert ITIS de wereldwijd leidende oplossingen van Chemwatch.

RieView

Met de hulp van RieView kunt u voor uw bedrijf de gehele Risico-inventarisatie en evaluatie doorlopen, zodat u altijd voldoet aan de wettelijke regels.

InciView

De Incidentenregistratie van ITIS stelt u in staat inzicht te verkrijgen in het soort en het aantal incidenten en bijna-ongevallen binnen uw organisatie.