Nationale Collega Dag foto van ITIS team familiedag

Accountmangement bedankt collega’s op Nationale Collega Dag

Geen kort gesprek tijdens een kop koffie en geen overlegmomenten op de werkvloer. Natuurlijk zijn ook wij creatief en gebruiken we oplossingen als Microsoft Teams en 3CX vaker dan voorheen. Voor de meesten onder ons prima alternatieven om in contact te blijven. Echter is dit toch minder persoonlijk. In deze gekke tijd zien we elkaar als collega’s minder vaak dan normaal. Dus ook niet op Nationale Collega Dag. Daarom is het goed om te weten dat we jullie inzet enorm waarderen en het dagelijkse contact toch stiekem wel een beetje missen.

ITIS Products

Wat een ongelofelijk mooie periode hebben we achter de rug met elkaar. Een groot aantal klanten maken inmiddels gebruik van Chemwatch of SOFOS 360. Met onder andere topreferenties als Heineken, Rijkswaterstaat, TNO, het RIVM en een groot aantal ziekenhuizen in Nederland. Dankzij jullie inzet zijn we zover gekomen! Inmiddels durven wij vanuit commercie wel te zeggen dat we beschikken over de meest complete chemicaliënbeheeroplossingen van Nederland! Bedankt voor de fijne samenwerking in de afgelopen jaren en de support richting onze klanten.

Managed Services

Vandaag is het Nationale Collega Dag en daarom willen wij jullie vanuit accountmanagement bedanken voor jullie eindeloze inzet! Afgelopen jaren heeft ITIS Managed Services een gezonde groei doorgemaakt over de gehele linie en dit hebben we dankzij jullie toch mooi weten te realiseren. Vanuit klanten horen we met grote regelmaat de terugkoppeling dat de mannen van de Skilled Servicedesk hen altijd goed te woord staan en ondersteunen. Op het moment dat dit niet direct op te lossen is, zijn we blij om te horen dat de 2e lijn collega’s binnen afzienbare tijd de klant proactief contacten om te ondersteunen. Daarom dachten wij; laten we op Nationale Collega Dag onze waardering tonen en hopelijk kunnen we snel weer een kop koffie met elkaar drinken (en Michel krijgt een knuffel 😝)!

Detachering

Ook onze toppers in de detachering vergeten wij op de Nationale Collegadag niet. Naast hun tomeloze inzet voor de verschillende opdrachtgevers doen zij er veel aan om hun kennis op peil te houden. Een extra cursus volgen buiten werktijd? De meesten vinden dat geen enkel probleem! Ook hun flexibiliteit naar de opdrachtgevers en ITIS toe wordt altijd erg gewaardeerd. Wij willen jullie bedanken voor jullie inzet en de fijne samenwerking in de afgelopen jaren en kijken graag samen vooruit naar de aankomende jaren.

Management team

Vanuit accountmanagement willen wij het gehele managementteam bedanken voor de fijne samenwerking. Bij ITIS telt de mening van elke medewerker. Hierdoor hebben wij nooit het gevoel een nummertje te zijn. Alleen honden hebben een baas roept Wim Edel (Algemeen directeur van ITIS) dan ook regelmatig op kantoor en daarbuiten.

Ook tijdens deze crisis toont het management een hoge mate van betrokkenheid richting de medewerkers. Zij houden ons goed op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen ITIS. Naast een heerlijke reep chocolade in deze moeilijke tijd mocht ook de bekende fruitmand niet ontbreken.

Nogmaals bedankt allemaal voor jullie inzet en het teamgevoel!