ADVIES

PortretFerryU kunt als bedrijf niet alle ICT kennis in huis hebben. Soms heb je behoefte aan ondersteuning of advies van specialisten bij het nemen van beslissingen waar veel geld mee gemoeid is. Keuzes die verregaande gevolgen kunnen hebben voor de manier waarop ICT uw bedrijfsprocessen kan ondersteunen.

Na het uitvoeren van een Site check kunnen we u adviseren over de inrichting van uw ICT omgeving, zodat deze uw bedrijfsprocessen optimaal ondersteunt. Op basis van een Security check van uw interne of externe netwerk adviseren we u over uw beveiliging tegen indringers.

Maar daarnaast kunnen we u ook helpen met de volgende stap: het daadwerkelijk verbeteren van deze zaken. Dit kunnen wij projectmatig op onze eigen of uw locatie uitvoeren, ondersteund door gangbare projectmanagementmethoden. Onze consultants gaan samen met u de beste oplossing ontwerpen voor de gewenste verbeteringen en daarna kunnen wij met een multidisciplinair team deze oplossing ook realiseren. We voeren  de ontworpen verbeteringen voor u uit met een team van specialisten op hun eigen vakgebied. Zelfs de hard- en software kunnen we leveren voor een zeer scherpe prijs. Hiermee nemen we u alle zorgen rondom uw ICT omgeving uit handen.

Wilt u grote wijzigingen doorvoeren in uw ICT infrastructuur, of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om aan te sluiten bij de huidige en toekomstige technologische mogelijkheden? Onze consultants kunnen u van advies voorzien, zodat u weet wat uw mogelijkheden zijn.

Vanuit onze consultancy dienstverlening bieden wij u advies op maat. Onze consultants kunnen u adviseren over alle ICT gerelateerde vraagstukken, zoals:

 • virtualisatie van servers, werkplekken en applicaties
 • infrastructurele inrichtingsvraagstukken
 • insourcing versus outsourcing van uw infrastructuur

Wilt u functionaliteit op het gebied van ICT implementeren binnen uw organisatie? Wij voeren de werkzaamheden graag projectmatig voor u uit.  Wij voeren het project graag uit volgens gangbare projectmanagementmethodieken, zoals Prince 2. Uiteraard kunnen wij het project inrichten en uitvoeren rekening houdend met uw specifieke behoeftes.

Eén van de specialiteiten van ITIS is het uitvoeren van projecten met een speciaal daarvoor samengesteld, multidisciplinair projectteam. Dit team kan eventueel worden versterkt met specialisten, ingehuurd van onderaannemers.

De voordelen voor u op een rijtje:

 • lagere tot geen belasting voor uw eigen systeembeheerder(s)
 • u hoeft niet zelf de know-how in huis te hebben voor de implementatie van het project
 • wij werken met een vooraf afgesproken prijs voor de uitvoering van het gehele project
 • vaste doorlooptijden, meetbaar door de te behalen mijlpalen
 • heldere rapportage waardoor u constant op de hoogte bent van de huidige status

Hoe goed is uw ICT omgeving beveiligd tegen indringers? Met de security check onderzoeken wij de effectiviteit van de beveiliging van uw netwerk en de hieraan gekoppelde systemen en websites. Tijdens de uitvoering wordt onderzocht of het mogelijk is op enigerlei wijze, ongeautoriseerd, toegang te krijgen tot het netwerk, de aangesloten systemen en gegevens. Met andere woorden, hoeveel moeite kost het om de beveiliging van uw netwerk te doorbreken en wat te doen als dat lukt.

Met behulp van een security check kan alleen worden aangetoond of het mogelijk is aanwezige beveiligingsmaatregelen te doorbreken. Er kan niet met zekerheid worden gesteld dat geïmplementeerde beveiligingsmaatregelen niet kunnen worden doorbroken. Een aanvaller met ongelimiteerd budget, kennis en tijd zal vrijwel altijd kunnen slagen in het doorbreken van de beveiliging. De security check is dus niet gericht op het verkrijgen van een oordeel over de beveiliging met een bepaalde mate van zekerheid, maar op het testen van de werking van bepaalde beveiligingsmaatregelen.

De security check heeft betrekking op het interne netwerk (LAN/WAN) en/of uw externe netwerk. De reikwijdte van deze security check omvat zowel de beschikbaarheid en de vertrouwelijkheid als de integriteit van de beveiliging van het netwerk.

Heeft u enig idee hoe de blauwdruk van uw ICT infrastructuur er op dit moment uitziet? Tijdens een sitecheck maken wij een complete inventarisatie van uw ICT omgeving. Uiteraard voert ITIS deze site check uit tegen de laagste tarieven in de markt. Wij spreken de prijs van de site check vooraf met u af. Deze prijs is uiteraard afhankelijk van de grootte van de te inventariseren ICT infrastructuur.

Tijdens de site check voeren wij een complete inventarisatie uit betreffende:

 • servers
 • werkstations
 • netwerkcomponenten
 • software
 • connectiviteit

Alle resultaten van de site check worden verzameld in een site check document.  In dit site check document geven wij aanbevelingen voor de optimalisatie van de ICT infrastructuur. Deze aanbevelingen nemen wij met u door bij het bespreken van het site check document.

Graag voeren wij deze aanbevelingen op projectbasis voor u uit. Uiteraard kunnen wij u een goede inschatting geven van de kosten waarvoor dit project kan worden uitgevoerd.

Aangezien wij uw ICT infrastructuur met de site check in kaart hebben gebracht, kunnen wij u precies vertellen, wat het complete beheer van uw omgeving kost, als u het onderbrengt bij ITIS. Uiteraard kunt u de site check ook periodiek laten uitvoeren zonder een beheercontract aan te gaan.

U wilt hardware of software aanschaffen, maar hiervoor niet de hoofdprijs betalen? Door partnerships met diverse leveranciers kan ITIS voordelig inkopen, waardoor de prijzen voor u ook lager dan de gangbare marktprijzen worden. ITIS is in de keuze van de aan te bieden hard- en software geheel merkonafhankelijk (wij leveren onder andere Dell, HP, IBM, Huawei, Toshiba, Fortigate, Sonicwall, Cisco, Ruckus, Aruba en Meraki). Door partnerships en prijsafspraken kunnen we u alle gangbare merken aanbieden tegen zeer concurrerende prijzen.

ITIS heeft contacten met verschillende aanbieders van alle mogelijke software. Zo kunnen wij u scherpe aanbiedingen doen voor antivirus en antispam oplossingen. Voor sommige van deze oplossingen kunnen wij tevens de cloudversie tegen zeer scherpe prijzen leveren. ITIS kan u hardware leveren van alle bekende merken servers, werkstations, printers, netwerkcomponenten en alle mogelijke aanverwante hardware. Op basis van uw eisen en wensen kunnen wij beoordelen welke merken en modellen voldoen aan de specificaties. Vervolgens kunnen wij u tegen zeer scherpe prijzen een aanbieding doen.

Daarnaast levert ITIS apparatuur en software op het gebied van multimedia zoals beamers, LED/LCD Displays, Projectoren, Interactieve oplossingen, Narrowcasting en Projectieschermen (wij leveren onder andere Epson, LG, Sony, JVC en Benq).