APPLICATIEBEHEER

Niet alleen ontwikkelen en verbeteren we uw applicatie, ook het totale applicatiebeheer kunt u aan ITIS uitbesteden.

Hoe succesvol uw applicaties de bedrijfsprocessenErik-van-Roon ondersteunen, hangt niet af van de initiële aankoop of bouw ervan. De markt, de concurrentie en de wet- en regelgeving verandert immers voortdurend, dus uw bedrijfsprocessen veranderen ook. Om uw bedrijfsproces succesvol te kunnen blijven ondersteunen moeten uw applicaties worden onderhouden. Dit adaptief en perfectief onderhoud in de vorm van change management of releasemanagement kunnen wij voor u uitvoeren.

Daarnaast zullen er altijd fouten en problemen optreden bij het gebruik van applicaties. Dat kan liggen aan de programmatuur, maar ook aan de inrichting of configuratie of zelfs de ingevoerde data. Het analyseren en oplossen van deze problemen is essentieel voor de juiste werking van uw applicaties.  Dit correctieve onderhoud kunnen wij voor u uitvoeren, bijvoorbeeld in de vorm van Incident- of Problemmanagement.

Deze activiteiten voeren wij natuurlijk uit in nauwe communicatie met uw medewerkers en volgens een afgesproken Service Level Agreement. Daarbij kunnen we aansluiten op de tools die u intern gebruikt voor de registratie van incidenten en wijzigingen en kunnen ook werken volgens de methoden van ITIL, ASL, BiSL en Prince 2.