ALL-IN BEHEER

PortretFerryU wilt uw beperkte tijd liever investeren in het optimaliseren van de functionaliteit van uw applicaties. De technische werking van systemen en infrastructuur is niet uw core business en is ook niet bedrijfsspecifiek. Deze taken kunt u dan ook gemakkelijk aan iemand anders over laten. Met ons All-in Beheerconcept nemen wij al die zorgen bij u weg, zodat u zich met de zaken bezig kunt houden die het verschil maken voor uw organisatie.

Beheren betekent volgens ITIS dat we u volledig ontzorgen op ICT gebied. Voor u en uw medewerkers is onze servicedesk het centrale aanspreekpunt. De processen zijn volgens ITIL ingericht en daarmee volledig transparant. Vanuit deze rol verleent de servicedesk ondersteuning aan uw medewerkers bij het oplossen van problemen die ontstaan bij het gebruik van computersystemen en/of applicaties, registreren ze alle contacten en bewaken ze de voortgang van de meldingen zoals in de SLA’s overeengekomen.

Onder All-in beheer verstaan wij: werkplekbeheer, netwerkbeheer, serverbeheer, licentiebeheer, maar ook 24/7 monitoring en de mogelijkheid om buiten kantoortijd structureel ondersteuning te krijgen.

De dienst 24/7 monitoring betekent dat alle server- en netwerkcomponenten met een IP adres binnen uw organisatie 24 uur per dag, 7 dagen per week, proactief gecontroleerd wordt. Daarbij wordt onder ander gekeken naar de capaciteiten van uw server (processor, geheugen en harddisks), beschikbaarheid en het operationeel zijn van kritieke onderdelen van uw infrastructuur en processen. Ook dreigend falen van bijvoorbeeld harddisks, kan worden geconstateerd en nog voor het probleem daadwerkelijk impact heeft op uw bedrijfsprocessen worden opgelost. Op het moment dat er een verstoring optreedt krijgt u daar van ons een melding van.  Voor aanvullende dienstverlening kunt u ook kiezen voor Serverbeheer of Stand-by en call-out.

Serverbeheer is een combinatie van een aantal diensten waarmee ITIS de verantwoordelijkheid voor het technisch juist functioneren van de server uit uw handen neemt, zodat u zich kunt richten op uw core business.

Standaard onderdelen van Serverbeheer zijn 24/7 monitoring en tijdens het afgesproken service window:

– oplossen van incidenten

– uitvoeren van standaard wijzigingen

– user management

– technisch applicatie beheer

Werkplekbeheer is een combinatie van een aantal diensten waarmee ITIS de verantwoordelijkheid voor het technisch juist functioneren van de werkplekken uit uw handen neemt, zodat u zich kunt richten op uw core business.

Standaard onderdelen van Werkplekbeheer zijn:

– oplossen van incidenten

– uitvoeren van standaard wijzigingen

– technisch applicatie beheer

Netwerkbeheer is een combinatie van een aantal diensten waarmee ITIS de verantwoordelijkheid voor het technisch juist functioneren van het netwerk uit uw handen neemt, zodat u zich kunt richten op uw core business.

Standaard onderdelen van Netwerkbeheer zijn 24/7 monitoring en tijdens het afgesproken service window:

– oplossen van incidenten

– uitvoeren van standaard wijzigingen

Wanneer u licentiebeheer afneemt, inventariseren we welke licenties er geïnstalleerd zijn op uw machines. Vervolgens analyseren we of dit overeenkomt met de licenties die u afneemt en adviseren u over wijzigingen of verbeteringen hierin. Hierna houden we alle uitgegeven licenties bij en adviseren u proactief over nieuw aan te schaffen licenties.

De ITIS engineer komt periodiek bij u op locatie om alle zich voordoende ICT werkzaamheden uit te voeren. Omdat de engineer op locatie aanwezig is, wordt de communicatie en kennisoverdracht een stuk gemakkelijker. Het aantal dagdelen dat onze engineer bij u op locatie is, wordt vooraf afgesproken, zodat de planning ruim van tevoren bij u bekend is.

Als u ondersteuning wenst buiten kantoortijd, kunt u een Stand-by regeling afnemen. Daarbij kunt u zelf bepalen gedurende welke tijden u van onze servicedesk dienstverlening gebruik wil maken. Dit kan natuurlijk ook in aanvulling op dienstverlening binnen kantoortijden zoals Server-, Netwerk- of Werkplekbeheer.

Er is sprake van Call-out wanneer onze engineers tijdens de Stand-by uren werkzaamheden voor u uitvoeren, zoals het oplossen van een incident. Afhankelijk van de impact van het geconstateerde incident bepaalt u zelf of en wanneer wij dit probleem voor u oplossen.