Afbeelding digitale thuiswerkplek

Behoefte aan een digitale thuiswerkplek? Wij helpen u graag!

Ons land staat onder grote druk als gevolg van het coronavirus. De nodige maatregelen zijn getroffen vanuit de overheid en niemand weet wat de toekomst ons gaat brengen. Hoelang moeten we nog doen aan social distancing? En wanneer kunnen weer met z’n alleen aanwezig zijn op kantoor? Het zijn vragen waar niemand momenteel een antwoord op heeft. Tot die tijd werkt Nederland massaal vanuit huis om besmetting te voorkomen. Ook wij hebben in de afgelopen week veel klanten geholpen bij het creëren een digitale thuiswerkplek voor de medewerkers. Zo ook voor één van onze klanten, actief in de zorg.

Geschiedenis HVP Zorg

Na een uitgebreide selectieronde van leveranciers heeft HVP Zorg eind 2019 gekozen voor de diensten van ITIS. Na een uitgebreide inventarisatie zijn we begin 2020 van start gegaan om de ICT omgeving operationeel te maken. Eerst zorgen dat alles op locatie werkt, om vervolgens verder uit te breiden naar het creëren van een digitale thuiswerkplek voor de medewerkers. Aan het begin van deze week was dat laatste nog niet gerealiseerd. Gezien de hoge- en onverwachte urgentie voor thuiswerken moest dat natuurlijk sneller dan gepland geregeld worden. Of wij dat even konden realiseren binnen drie dagen? Natuurlijk kunnen wij dat!

Een digitale thuiswerkplek in korte tijd

In tijden als deze moet je als ICT partner flexibel zijn. Wij beseffen ons heel goed dat de zorg juist nu bereikbaar moet zijn. Daarom hebben wij met man en macht binnen korte tijd voor hen digitale thuiswerkplekken gecreëerd. In het kader van security werd afgelopen woensdag eerst door ons de firewall geplaatst. Vervolgens hebben wij gisteren de thuiswerkplekken opgeleverd om vandaag de voorgeïnstalleerde laptops af te leveren. Deze laptops zijn vanmiddag direct uitgeleverd aan de zorg coördinatoren en casemanagers. De laptops zijn allen ingericht volgens de klantwens en bij vragen kunnen zijn direct contact opnemen met de Skilled Servicedesk van ITIS. Mocht het nodig zijn helpen wij onze klanten binnen 10 minuten weer op weg!

Veilig werken op afstand

Na een paar lange dagen kunnen de medewerkers van HPV Zorg op afstand veilig inloggen op de interne ICT infrastructuur middels een veilige VPN-verbinding. Per direct kunnen de medewerkers nu veilig werken vanuit huis. Hierdoor is de kans dat zij besmet geraken met het coronavirus op de werkvloer uitgesloten. En hierdoor is de continuïteit van HPV Zorg aan haar cliënten gewaarborgd.

Veel succes

Wij wensen de medewerkers van HPV Zorg veel succes met het verlenen van de nodige zorg. Hopelijk blijven alle medewerkers en zorgcliënten in deze tijd gezond. Succes toppers!

Ook behoefte aan een digitale thuiswerkplek? Neem dan contact met ons op via het algemene telefoonnummer 088 804 0000.