CLOUD DIENSTEN

PortretFerryOrganisaties zoeken steeds meer mogelijkheden om effectiever gebruik te maken van de werktijd van werknemers. Van de ene kant vragen uw klanten een steeds ruimere beschikbaarheid van uw organisatie, ook buiten de kantoortijden. Van de andere kant willen uw werknemers vanwege toenemende filedruk en een betere balans tussen werk en privé juist een grotere flexibiliteit in werktijden en werklocatie. En daar zit u met uw traditionele ICT oplossing tussenin.

Een andere reden om naar de Cloud te kijken is wanneer uw huidige infrastructuur aan vervanging toe is en u zich afvraagt of het niet veiliger, gemakkelijker, beter schaalbaar en beter beschikbaar kan.

ITIS biedt verschillende oplossingen voor deze uitdagingen. Om uw medewerkers overal waar ze internetverbinding hebben toegang te geven tot uw omgeving, bieden we diverse Cloud diensten. U kunt hierbij denken aan Cloud servers, Hosted Antivirus, No Spam en Microsoft Online Services zoals Office 365.

ITIS levert uw servers vanuit de Cloud, volledig gedimensioneerd naar uw eisen en wensen. Deze dimensionering kan altijd worden bijgesteld wanneer uw wensen veranderen. Deze dienstverlening kan uitstekend worden gecombineerd met Serverbeheer van ITIS.

Naast de traditionele backup naar tape of disk biedt ITIS een hosted back-up. Uw data wordt hierbij veilig opgeslagen in een datacenter. Dit is minder foutgevoelig en geeft u de verzekering dat de back-up altijd buiten uw pand wordt gearchiveerd.

Aanvullend op deze dienstverlening bieden we Server-uitwijk. Als u deze dienst afneemt maken wij periodiek een backup van uw virtuele servers, op een dusdanige manier dat bij een calamiteit uw servers direct weer beschikbaar zijn, zodat de verstoring van uw bedrijfsprocessen minimaal is. In aanvulling hierop bieden we ook Werkplek-uitwijk. Mocht een calamiteit een dusdanig omvang hebben dat ook uw werkplekken en telefonie niet meer bruikbaar zijn, kunnen wij u vervangende werkplekken en telefonie leveren op een andere locatie, zodat uw gehele ICT bedrijfsproces doorgang kan vinden.

Veel bedrijven ondervinden dagelijks hinder door het vollopen van de mailbox met allerlei ongewenste berichten; spam. Met NoSpam van ITIS houdt u uw mailbox schoon en voorkomt u dat u spam en virussen binnenkrijgt.

NoSpam basis

Ontvangen e-mailberichten worden vanuit een database gecontroleerd op hun ip-adres. Een verdacht ip-adres kan een slechte reputatie hebben en wordt dan als spam aangemerkt. Het grote voordeel van deze techniek is de tijdsbesparing van meer dan 80%, omdat de verstuurde e-mail niet eerst allerlei processen moet ondergaan voor controle en accuratesse.

NoSpam Smarthost

Organisaties die (gewild of ongewild) spam of virussen verspreiden komen op een blacklist te staan. Het gevolg hiervan is, dat al het mailverkeer van en naar die organisatie wordt geblokkeerd. Voor veel bedrijven is dit een groot probleem aangezien ze in hun dagelijkse bezigheden grotendeels afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van de emailomgeving.

ITIS kan voor u NoSpam Smarthost inrichten. De belangrijkste kenmerken van deze dienst zijn:

  • Uw domein levert niet zelf de mails af bij de ontvangende partij
  • U maakt geen gebruik meer van de standaard Internet Service Provider, voor deze partij heeft de maildienst niet direct prioriteit, en deze diensten staan met regelmaat op blacklists.

Hierbij is het ook geen probleem wanneer u twee lijnen bij verschillende providers heeft.

Bescherm bedrijfskritische data op iedere computer met technologie waar al meer dan 100 miljoen gebruikers op vertrouwen. ITIS biedt twee varianten van de Eset productlijn, de hosted variant en de inhuis variant. Beide varianten kennen vervolgens twee smaken, Endpoint Antivirus en Endpoint Security.

ITIS hosted Endpoint Antivirus en Endpoint Security bieden een aantal voordelen:

  • Endpoint beveiliging; bescherm uw netwerk met bewezen technologie en houdt uw werkstations vrij van mallware
  • Beheer op afstand; ITIS bekijkt de veiligheid van het gehele netwerk vanaf één locatie
  • Netwerksnelheid en stabiliteit; de taken worden verdeeld over meerdere servers
  • Rapporten, logs en notificaties; monitor de veiligheid en belasting van statische gegevens van de server nu ook van buiten uw bedrijf
  • Werknemer effectiviteit; houdt de bedrijfscomputers soepel en verlengt de levensduur dankzij de lage systeemeisen
  • Administrator effectiviteit; Beheer al de verleden, huidige en toekomstige oplossingen vanaf een enkele locatie
  • Rapportage; houdt de systeembeheerder op de hoogte van veiligheid van het netwerk buiten het bedrijf
  • Updatebeheer; onze oplossing is gebouwd om de snelheid, stabiliteit en de vlotte, betrouwbare werking te behouden, daarbij een constant niveau van veiligheid garanderend

Microsoft biedt verschillende online services die volledig met elkaar integreren, zoals Office 365, CRM Dynamics en SharePoint. Als Microsoft Partner levert ITIS deze diensten en implementeert ze in uw organisatie. Daarnaast voeren we alle activiteiten uit voor het beheer van deze services.