Congres gevaarlijke stoffen

Congres gevaarlijke stoffen in verband met coronavirus verplaatst van 19 maart naar 10 september, gratis deelname!

Wist je dat er jaarlijks zo’n 3.000 dodelijke slachtoffers zijn? En dat meer dan 80% van de slachtoffers geniet van zijn of haar pensioen? Elk mens dat ernstig ziek wordt of sterft door stoffenblootstelling is er één teveel. Daarom is het belangrijk dat de industrie samenwerkt aan oplossingen om veilig te werken met gevaarlijke stoffen. Maar hoe breng je die kennis over gevaarlijke stoffen naar de werkvloer? Wilt u ook een antwoord op deze vraag? Kom dan naar het congres gevaarlijke stoffen op donderdag 19 maart in Emmen. Natuurlijk zijn wij ook aanwezig op dit mooie congres om u verder te informeren over het op orde brengen van uw stoffenbeleid.

Campagne Ministerie SZW

De doelstelling van het congres gevaarlijke stoffen? Vanuit de industrie werken aan oplossingen voor de problemen en ongevalen die ontstaan door het werken met gevaarlijke stoffen. Deze doelstelling sluit aan bij de campagne van het Ministerie SZW. Het Minsterie SZW heeft als lange termijn doel het aantal dodelijke slachtoffers zo dicht mogelijk bij ‘nul’ terug te brengen.

Bekende gastsprekers op het congres gevaarlijke stoffen

Op het congres gevaarlijke stoffen zullen een groot aantalgastsprekers aanwezig zijn. Voor een overzicht van de gastsprekers verwijzen wij u graag naar de uitnodiging van het Ministerie SZW. Wat wij welk kunnen verklappen is dat het sprekers zijn van gerenomeerde organisaties als TNO, BAM en het NKAL. Maaike Visser zal namens het RIVM spreken over de gezondheidseffecten van gevaarlijke stoffen. En hoe we onze kennis over kunnen brengen naar de werkvloer.

Deelnemen is gratis!

In tegenstelling tot soortgelijke evenementen is deelname aan het congres gevaarlijke stoffen helemaal gratis. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Dan is het regelen van een “vrije” dag het enige wat u hoeft te regelen. Wilt u deelnemen aan dit congres? Dan kunt u zich aanmelden voor het congres via dit aanmeldformulier van het Ministerie SZW.

Chemicaliënbeheeroplossingen van ITIS

Wij zijn sinds 1992 gespecialiseerd in het leveren van chemicaliënbeheeroplossingen en marktleider met de applicatie GROS / SOFOS360 binnen ziekenhuizen, laboratoria en productiebedrijven. Daarnaast zijn wij ook agent van het internationale Chemwatch. Deze applicatie wordt wereldwijd door ruim 5000 bedrijven gebruikt als chemicaliënbeheeroplossing. Enkele voorbeelden van bedrijven die gebruik maken van onze oplossingen zijn TNO, RIVM, AMC, Erasmus MC, FrieslandCampina, Heineken en Coca-Cola.

Meer weten over de HSE-oplossingen van ITIS? Breng dan een bezoek aan de website van ITIS voor meer informatie. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen via het contactformulier onderaan de HSE Solutions pagina.

Deel dit bericht op Social Media: