CONNECTIVITEIT

PortretFerryUw werknemers verwachten in steeds grotere mate dat ze met de bedrijfstelefoon, tablet, laptop etc. altijd en overal bij uw applicaties en de benodigde documenten kunnen. Om de productiviteit van uw werknemers te optimaliseren, zijn er steeds meer en snellere oplossingen om de werknemers hierin te ondersteunen.  Met een Managed WiFi oplossing kunnen uw medewerkers en gasten overal op uw locatie gebruik maken van internet. Door bellen via internet met een VoIP oplossing kunnen uw medewerkers uitgebreid bellen, maar kunt u uw kosten voor telefonie in de hand houden. Met een datalijn oplossing bent u gegarandeerd van voldoende bandbreedte voor de applicaties die uw medewerkers nodig hebben voor hun werk.

Zonder een betrouwbare internetverbinding staan bedrijfsprocessen tegenwoordig simpelweg stil en stilstand kost omzet. Om uw bedrijfsprocessen altijd en overal door te kunnen laten gaan, heeft ITIS diverse oplossingen om de optimale connectiviteit van uw organisatie, maar ook van uw medewerkers, te realiseren.

Met een betrouwbare en stabiele WiFi-oplossing kunnen werknemers “draadloos” gebruik maken van bedrijfsapplicaties en het internet. Een professionele Managed WiFi-oplossing draagt bij aan de productiviteit van de werknemers. ITIS heeft al diverse organisaties geholpen met het inrichten van Managed WiFi-omgevingen en zorgt vervolgens ook voor het dagelijks beheer van deze omgevingen, zodat uw IT-medewerkers hun kostbare tijd kunnen gebruiken om het primaire proces van uw organisatie te optimaliseren.

Zonder een internetverbinding staan uw bedrijfsprocessen tegenwoordig gewoon stil. Steeds meer applicaties worden als dienst uit de cloud afgenomen en dit heeft gevolgen voor de werking en bandbreedte van uw datalijn. Vaak wordt vergeten hoe belangrijk een stabiele datalijn met voldoende bandbreedte is voor de bedrijfsvoering van uw organisatie. Vanuit onze kennis en ervaring adviseren we u welk type verbinding en welke bandbreedte uw organisatie nodig heeft. Of dit nu een glaslijn, kabel of een verbinding is, ITIS helpt u.