Dag van de systeembeheerder

Dag van de Systeembeheerder? Bij ons is dat elke dag!

Ook ITIS zet op de Dag van de Systeembeheerder haar systeembeheerders in het zonnetje. Ze zijn onmisbaar voor elke organisatie, dus ook binnen ITIS. Zij zetten zich week in week uit om ITIS en haar klanten te helpen aan een goed werkende ICT-infrastructuur. Ook denken ze mee over klantwensen en behoeftes in de toekomst.

Daarnaast zetten zij zich dagelijks in voor het bijhouden en updaten van software. Ook het beveiligen van de ICT-infrastructuur vraag steeds meer aandacht. Collega’s met minder IT kennis worden dagelijks weer op weg geholpen. Denk bijvoorbeeld aan die ene collega die zijn netwerkstekker is vergeten in te pluggen, altijd weer hilarisch!

De toppers van ITIS Managed Services

In het afgelopen jaar hebben de toppers van het beheerteam wederom goed werk geleverd. Mede dankzij hun inspanningen zorgen zij ervoor dat onze klanten dagelijks zorgeloos van start kunnen gaan. Zij worden door ITIS ontzorgt op het gebied van ICT. Natuurlijk gaat niet alles altijd even goed! Niemand is perfect maar ze zorgen altijd voor een passende oplossing.

Dagelijks staan zij onze klanten vriendelijk te woord en verlenen zij vakkundige support. Het oppakken van klantvragen en incidenten is waar zij zich dagelijks mee bezighouden.

Onze toppers in de detachering

Naast de toppers van het beheerteam zijn er ook systeembeheerders die dagelijks actief zijn op locatie bij onze klanten, op basis van detachering. Hierbij zijn overheidsinstellingen, commerciële instanties, non-profitorganisaties enkele voorbeelden van klanten. Deze helden worden door onze collega’s Rick Satram en Marten Balster in contact gebracht met mogelijke opdrachtgevers. Eenmaal één van onze systeembeheerders op gesprek bij de klant? Dan is de kans groot dat zij de volgende dag al beginnen bij de opdrachtgever voor een bepaalde periode. 

Dankjewel systeembeheerders!

Dankzij jullie kunnen onze collega’s en klanten dagelijks hun dagelijkse werkzaamheden uitvoeren. Wij beseffen ons heel goed dat jullie dagelijks bezig zijn met het onderhouden, updaten van (onze) software en het beveiligen van apparaten. Zonder jullie zijn er geen tevreden medewerkers en klanten. Daarom zetten wij jullie vandaag op de dag van de systeembeheerder in het heerlijke zomerzonnetje. Hartelijk dank voor jullie dagelijkse inzet voor ITIS.

Bent u op zoek naar gekwalificeerde systeembeheerder? Neem dan contact op met ITIS via het contactformulier. voor meer informatie.