Detachering

Ervaren Functioneel Beheerder

Voor een aantal mooie organisaties in de regio van de randstad zijn wij op zoek naar verschillende ervaren Functioneel Beheerders. Door de vele applicaties die worden geïmplementeerd in diverse sectoren is de vraag hoog en ontvangen wij wekelijks aanvragen voor Functioneel Beheer.

Als Functioneel Beheerder adviseer je collega’s over het gebruik en de mogelijkheden van het applicatielandschap. Daarnaast ontdek je verbeterpunten door het testen van systemen en schakel je met diverse stakeholders om de gewenste requirements in kaart te kaart te brengen en vervolgens toe te passen. De applicaties waarvoor wij op dit moment opdrachten hebben zijn vooral Office 365, TOPdesk, AFAS, Coda/Unit4, Dynamics 365 en SAP. Uiteraard staan wij altijd open voor meerdere mogelijkheden en kunnen wij vrijblijvend gericht op zoek gaan naar opdrachten die goed aansluiten op jouw competenties.

Wat bieden wij:

  • Als zelfstandige kun je vrijblijvend gebruik maken van ons breed opgebouwde netwerk;
  • Een interessante en diverse klantenportefeuille met uitdagende projecten (breed aanbod van overheidsinstanties tot aan commerciële organisaties);
  • Afhankelijk van de opdrachtgever is thuiswerken in overleg mogelijk;
  • Tarieven van €70,- tot €110,- afhankelijk van de opdracht en jouw ervaring;
  • Zekerheid van tijdige uitbetalingen en administratieve afhandelingen van facturen.

Wie ben jij:

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie en bezit de nodige opleidingen (HBO niveau);
  • Je bent in staat om zelfstandig binnen het team continue verbeteringen door te voeren;
  • Je hebt aantoonbare ervaring met het vertalen van gebruikerswensen naar functionele specificaties, het opstellen van user stories en het begeleiden van wijzigingen;
  • Je hebt ervaring als zelfstandige en bent je bewust van welke gemaakte kosten voor eigen portefeuille zijn.

Meer weten over ons aanbod aan opdrachten?

Ben je per direct op zoek naar een nieuwe opdracht, loopt jouw project ten einde of ben aan het oriënteren? Dan helpen wij je graag verder. Mocht je direct openstaan voor een opdracht dan kun je uiteraard reageren via de sollicitatie button en nemen wij direct contact op met je. Mocht je nog vragen hebben of zou je willen sparren? Stuur dan gerust een mail naar mahmoud.mohammadi@itis.nl of bel naar 06-54320084.

Locatie

Randstad

Tarief

€70,- tot € 110,- per uur

Contractduur

Minimaal 6 maanden

Spreekt dit je aan?

Solliciteer dan via onderstaand formulier!

Accountmanager

Onze accountmanager staan altijd voor je klaar

Mahmoud Mohammadi
Mahmoud Mohammadi
De passie van Mahmoud is het in contact staan met mensen en te helpen waar nodig. Hierbij vind hij het belangrijk dat we respectvol en transparant naar elkaar toe zijn. Daarnaast haalt hij voldoening uit de juiste match maken tussen kandidaat en opdrachtgever.