Detachering

Ervaren Systeembeheerder

Voor verschillende opdrachten bij diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar zelfstandige Systeembeheerders met passende ervaring. Ben je op zoek naar langdurige of juist kortdurende opdrachten die goed aansluiten op jouw carrière? Geef je graag een stuk administratie en commerciële inspanning uit handen waardoor je meer focus behoudt op jouw werkzaamheden? In samenwerking met ITIS is alles op maat mogelijk voor zelfstandige Systeembeheerders!

De opdrachten zijn erg divers en variëren van het ondersteunen bij dagelijks 2e & 3e lijns beheer, zoals het monitoren, troubleshooten en het verzorgen van dagelijkse beheerwerkzaamheden, tot het implementeren en migreren van gehele infrastructuur omgevingen. Ook Office 365 & Cloud migraties komen steeds vaker voor. Ook omgevingen zoals Azure/AWS, VMWare/Hyper-V, Storage, VOIP en SCCM/SCOM zien we steeds meer gevraagd. Kortom: een oneindige diversiteit aan mogelijkheden en hierdoor een continue ontwikkeling voor jou als persoon én professional.

Wat bieden wij:

  • Als zelfstandige kan je vrijblijvend gebruik maken van ons breed opgebouwde netwerk;
  • Een interessante en diverse klantenportefeuille met uitdagende projecten (breed aanbod van overheidsinstanties tot aan commerciële organisaties);
  • Afhankelijk van de opdrachtgever is thuiswerken in overleg mogelijk;
  • Tarieven van €70,- tot aan €85,- afhankelijk van de opdracht en jouw ervaring;
  • Zekerheid van tijdige uitbetalingen en administratieve afhandelingen van facturen.

Wie ben jij:

  • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als Systeem/Cloud- of Serverbeheer;
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van Microsoft certificering, aangevuld met certificering en ervaring op aanvullende expertisegebieden zoals VMWare, Hyper-V, SCCM, ITIL of Citrix;
  • Je hebt ervaring als zelfstandige en bent je bewust van welke gemaakte kosten voor eigen portefeuille zijn.

Meer weten over onze aanbod aan opdrachten?

Ben je per direct op zoek naar een nieuwe opdracht, loopt jouw project ten einde of ben aan het oriënteren? Dan helpen wij je graag verder. Mocht je direct openstaan voor een opdracht dan kan je uiteraard reageren via de sollicitatie button en dan nemen wij direct contact op met jou. Mocht je nog vragen hebben of zou je willen sparren? Stuur dan gerust een mail naar mahmoud.mohammadi@itis.nl of bel naar 06-54320084.

Locatie

Randstad

Tarief

€70,- tot € 85,- per uur

Contractduur

Minimaal 6 maanden

Spreekt dit je aan?

Solliciteer dan via onderstaand formulier!

Accountmanager

Onze accountmanager staan altijd voor je klaar

Mahmoud Mohammadi
Mahmoud Mohammadi
De passie van Mahmoud is het in contact staan met mensen en te helpen waar nodig. Hierbij vind hij het belangrijk dat we respectvol en transparant naar elkaar toe zijn. Daarnaast haalt hij voldoening uit de juiste match maken tussen kandidaat en opdrachtgever.