Een bijzonder jaar voor ons allemaal, terugblik 2020

Met elkaar proosten op een mooi 2020. Dat moment ligt alweer bijna een heel jaar achter ons. En wat 2020 een jaar is het geworden. Een bijzonder jaar waar we later allemaal nog weleens aan zullen terugdenken. Ondanks corona zijn we ook dit jaar doorgegaan met het schrijven van artikelen voor onze klanten. Maar eerst is het tijd voor het laatste artikel van 2020. In dit artikel zetten we alle ontwikkelingen nog eens op een rijtje. Ook benoemen we nogmaal de meest belangrijke nieuwsberichten, gerelateerd aan veilig werken met gevaarlijke stoffen.

SOFOS 360

In het afgelopen jaar hebben de ontwikkelaars van ITIS hard gewerkt om de gevaarlijke stoffen app SOFOS 360 nog beter te maken. Inmiddels zijn we druk bezig met het updaten van de klantomgevingen. Of misschien hebben we dat al voor u gedaan. In de releasenotes een overzicht van de door ons aangebrachte wijzigingen en verbeteringen.

Daarnaast hebben wij wederom een groot aantal klanten mogen migreren van GROS naar SOFOS 360. Ook hebben wij een aantal nieuwe klanten mogen verwelkomen.

Chemwatch

Ook dit jaar hebben een groot aantal nieuwe klanten gekozen voor de gevaarlijke stoffen app Chemwatch. Hiermee beschikken zij o.a. altijd over een up-to-date veiligheidsinformatieblad en een werkplekinstructiekaart. Ook is de applicatie uitgebreid met de chemical tagging module. Klanten zien nu in één oogopslag of een stof voorkomt op bijvoorbeeld de SZW-lijst.

Meest gelezen berichten in 2020

Ook in 2020 hebben wij een groot aantal artikelen en nieuwupdates geplaatst op de website van ITIS. Hieronder de de belangrijkste updates op een rijtje.

Op naar een veilig 2021

Namens alle collega’s van ITIS wensen jullie allemaal een mooi, voorspoedig en vooral veilig 2021 toe. Wilt u in het nieuwe jaar ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwsupdates? Dan kunt u zich via onderstaande formulier aanmelden voor de HSE nieuwsbrief van ITIS. Wij verwachten op zeer korte termijn namelijk weer een update van de SZW-lijst. Hierover informeren wij u natuurlijk graag zo snel mogelijk.