Gratis werkplekinstructiekaart

Gratis werkplekinstructiekaart in taal naar keuze

Het veiligheidsinformatieblad (VIB) is met 16 rubrieken erg uitgebreid en daarom soms moeilijk leesbaar. Elk bedrijf is verplicht om medewerkers te informeren over de gevaren die een chemisch product met zich mee kan brengen. Natuurlijk wilt u deze informatie zo beknopt mogelijk verstrekken met bijbehorende GHS pictogrammen en Arbo pictogrammen.  Wij helpen u graag op weg door een gratis werkplekinstructiekaart aan te bieden.

Zo ontvangt u een gratis werkplekinstructiekaart

Als eerste kennismaking met Chemwatch verstrekken wij een gratis werkplekinstructiekaart(WIK) naar keuze. Stuur ons het VIB van uw leverancier en geef aan in welke taal u de WIK wilt ontvangen. Liever een WIK ontvangen voor een door uw samengesteld product (mengsel)? Neem ook dan contact met ons op zodat we dit voor u kunnen realiseren. Vraag uw gratis werkplekinstructiekaart aan via info@itis.nl.

Over Chemwatch

Sinds de oprichting in 1989 heeft Chemwatch een grote staat van dienst opgebouwd bij organisaties die gebaat zijn bij chemicaliën management oplossingen. Zo worden de applicaties gebruikt bij 6 van de top 20 Fortune 500 bedrijven. De producten en diensten van Chemwatch vinden hun weg bij ruim 5000 organisaties wereldwijd via agentschappen en kantoren in meer dan 20 landen. 

De applicatie geeft uw bedrijf voldoende handvatten om op een gestructureerde manier invulling te geven aan het 4-stappenplan, welke is opgesteld door Inspectie SZW. Het helpt uw bedrijf o.a. bij het up-to-date houden van VIB’s, het automatisch genereren van WIK’s, het bijhouden van het eigen register en het uitvoeren van risk assessments conform de COSH Essentials methode. 

Meer weten over welke gegevens u op de WIK plaatst? Hierover hebben wij eerder verteld in het artikel: Welke gegevens zet ik op een WIK.

Over ITIS

Met meer dan 200 implementaties in de afgelopen 17 jaar binnen laboratoria, overheidsinstellingen en productiebedrijven hebben wij genoeg ervaring u op weg te helpen. Wanneer wij het niet weten beschikken wij met BIG en Chemwatch over een tweetal erkende partners om alsnog antwoord op uw vraag te geven. Bent u benieuwd waarom onze klanten kiezen voor SOFOS 360 en ChemwatchLees hier het interview met Zuyderland ziekenhuis en GKN Fokker Aerostructures in het blad van LABinsights.

Als eerste onze nieuwsberichten ontvangen? Dan kunt u zich onderaan deze pagina inschrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief.