Risico Inventarisatie en Evaluatie

Met RieView van ITIS HSE Solutions kunt u snel en eenvoudig risico-inventarisatie en evaluatie (RI&E) trajecten uitvoeren, zelfs voor de meest complexe organisaties.

De meest belangrijke kenmerken van RieView zijn:

 • Gebruiksvriendelijk;
 • De mogelijkheid tot het decentraal samenstellen van een RI&E door de afdelingen;
 • Een overzichtelijk portal voor het invullen;
 • Gebruik maken van standaard vragenlijsten;
 • De mogelijkheid om vragen toe te laten voegen;
 • Alleen de relevante vragen voor de invuller;
 • Een helder overzicht van de knelpunten en maatregelen.

Bent u daarom op zoek naar een manier om snel, gemakkelijk en efficiënt uw RI&E uit te voeren? Dan is RieView de ideale oplossing voor u.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wesley Jacobs of Geoffrey de Vlaam.

Bibliotheek met vragen

In samenwerking met u kunnen wij snel en eenvoudig een bibliotheek van vragen en mogelijke antwoorden opbouwen. Door middel van tags, bijvoorbeeld risico, doelgroep en soort werk kunnen deze worden geselecteerd in verschillende RI&E vragenlijsten. Deze vragenlijsten worden samengesteld voor een afdeling, waarbij rekening wordt gehouden met de bijzonderheden van het werk en de mogelijke risico’s op die afdeling.

Op eenvoudige wijze kunnen de op die manier samengestelde vragenlijsten worden aangeboden aan één of meer medewerkers voor het beantwoorden van de vragen.

Simpele beantwoording

De medewerkers kunnen inloggen op een portal waar de voor hen klaarstaande RI&E vragenlijsten worden getoond. Zij kunnen in hun eigen tijd en tempo de vragen in de lijst beantwoorden, antwoorden opslaan, tussentijds onderbreken en verzenden wanneer alle vragen beantwoord zijn. De medewerkers zien alleen die vragen die voor hen relevant zijn en hoeven zich dus niet door lange, niet-relevante vragenlijsten heen te worstelen.

Wanneer er een antwoord wordt gegeven waarvan vooraf is aangegeven dat dit tot een mogelijk knelpunt zou kunnen leiden, kan de medewerker direct bij de betreffende vraag het risico daarvan benoemen, eventuele maatregelen beschrijven om dit risico te beperken of te voorkomen en de prioriteit daarvan opgeven.

Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om onafhankelijk van het antwoord op een vraag knelpunten en maatregelen toe te voegen.

Uitgebreide overzichten

Na het beantwoorden van de vragenlijsten kan er automatisch een overzicht worden gemaakt van alle knelpunten, de benoemde maatregelen en hun prioriteit. Deze maatregelen kunnen worden toegewezen aan een persoon, waarbij de prioriteit van de maatregel wordt gebruikt om de deadline voor de uitvoering te bepalen. Daarmee is ook het Plan van Aanpak opgesteld.

Wilt u vrijblijvend een demo aanvragen?
Wij staan voor u klaar!

   Contact

  Wesley Jacobs
  06 – 46 91 71 58 wesley.jacobs@itis.nl  
   
  Geoffrey de Vlaam
  06 – 21 42 47 24 geoffrey.devlaam@itis.nl