OVER ONS

ITIS ontzorgt haar klanten op ICT gebied, van Managed Services en Applicatie Ontwikkeling tot gerichte oplossingen op Arbo, Veiligheid en Milieu gebied. Het commerciële team dat klaar staat om hierbij te ondersteunen bestaat uit mensen die naast een gespecialiseerde kennis op hun eigen vakgebied ook een brede ICT kennis bezitten. Daardoor kunnen zij u terzijde staan bij al uw ICT uitdagingen. Onze medewerkers die de verschillende werkzaamheden voor u uitvoeren zijn ervaren, goed opgeleid en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daardoor kunnen zij u voorzien van de best passende en meest optimale oplossingen. Dit alles wordt ondersteund door een management dat niet alleen verstand heeft van management maar ook van ICT, waardoor zij kunnen meedenken met u als klant, begrip hebben voor de complexiteit van het werkveld en snappen waar uw uitdagingen liggen.

ONS ACCOUNTTEAM

Geoffrey de Vlaam

Geoffrey de Vlaam

Geoffrey zet de behoeften van klanten centraal en gaat altijd voor langdurige samenwerkingen. Met zijn aandacht voor details streeft hij naar hoogwaardige kwaliteit en klanttevredenheid.

Wesley Jacobs

Wesley Jacobs

Wesley is een enthousiast persoon die zich met veel energie inzet om op zoek te gaan naar de beste oplossing voor zijn klanten. Door op zoek te gaan naar de win-win situatie streeft hij naar het opbouwen van langdurige relaties.

Rick Satram

Rick Satram

Rick ziet het als een uitdaging om te zorgen voor de beste match tussen opdracht en kandidaat. Hiervoor gebruikt hij zijn mensenkennis en zijn grote netwerk.

Ferry Tilburg

Ferry Tilburg

Ferry is jong, zeer gedreven en kan goed luisteren naar de wensen van zijn klant of prospect. Hij geeft zich voor 100% om het beste resultaat te behalen voor beide partijen.

Martijn Potman

Martijn Potman

Martijn is een energiek en gedreven persoon die zich altijd inzet om zijn klanten naar volle tevredenheid van dienst te zijn.

ONS MANAGEMENT TEAM

Wim Edel

Wim Edel

Directeur

Wim is een bevlogen man met hart voor de medewerkers en voor de klanten. Hij doet wat hij belooft.

Erik van Roon

Erik van Roon

Commercieel directeur

Erik is een opgeruimde persoonlijkheid. Hij leeft voor zijn relaties en als uitstekend netwerker kent hij overal wel iemand en weet hij ook de kansen te vinden of te creëren.

Nico van Eeden

Nico van Eeden

Operationeel Manager

Nico is iemand die het liefst achter de schermen werkt en er daar voor zorgt dat alles gedaan wordt. Heeft daarnaast een bovengemiddelde interesse in alle nieuwe ontwikkelingen.