Stoffendag 2019

Stoffendag 2019, komt u ook naar de ReeHorst?

Op woensdag 11 december is het weer zover! Een gloednieuwe editie van de Stoffendag in de ReeHorst in Ede. Ook wij zijn dit jaar weer aanwezig als troste sponsor. Waarom u dit evenement niet wilt missen? Natuurlijk is dit het moment om even bij te praten met uw accountmanager. Daarnaast wilt u natuurlijk ook deelnemen aan één of meerdere workshops. Veilig en gezond omgaan met gevaarlijke stoffen willen we toch allemaal? Meer weten over de Stoffendag 2019? Lees dan snel verder!

Inspirerende gastsprekers op de Stoffendag 2019

Elk jaar staat het delen van kennis over omgaan met gevaarlijke stoffen centraal. De dag zal van start gaan met twee inspirerende gastsprekers. Staatssecretaris Tamara van Ark van het Ministerie Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) is aanwezig als gastspreker. Ook wetenschapper en columnist (NRC handelsblad) Rossane Hertzberger laat deze dag niet aan haar voorbij gaan.

Verschillende workshops

Op hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen? Experts en ervaringsdeskundigen praten u graag bij! Natuurlijk kunt u op de Stoffendag 2019 wederom deelnemen aan een groot aantal verschillende workshops. Op deze pagina vindt u het aanbod van de workshops die u kunt volgen. Teveel keus? Nodig dan ook een collega uit!

Aanmelden voor de Stoffendag 2019

Ook deelnemen aan het belangrijkste evenement van het jaar over veilig en gezond werken met gevaarlijke stoffen? Dan kunt u zich via deze pagina aanmelden voor de stoffendag. Kosten voor deelname bedragen € 125,- (Excl. BTW). Wordt er binnen uw bedrijf gelet op de kleintjes? Neem dan contact op met uw accountmanager van ITIS voor een kortingscode. Dan ontvangt u € 50,- korting!

HSE oplossingen van ITIS

Ook dit jaar is ITIS weer aanwezig met de vertrouwde stand. Even bijpraten over nieuwe ontwikkelingen? Of heeft u vragen over de applicaties Chemwatch of SOFOS 360? Onze accountmanagers verzorgen graag een korte demonstratie. Vergeet ook niet te vragen om de whitepaper chemicaliënbeheer van ITIS.

Deel dit bericht op Social Media: