Software ontwikkeling

Software op maat gemaakt

Met specialistische kennis op het gebied van Microsoft ontwikkel hulpmiddelen en Uniface realiseert ITIS applicaties die nauw aansluiten aan het bedrijfsproces. We beheren ook bestaande applicaties waarbij we deze, indien gewenst, bijwerken naar de laatste ontwikkelingen. Ook inrichting van Microsoft omgevingen zoals Sharepoint en Teams hebben we inmiddels de nodige trajecten van doorlopen.

Snel en zorgvuldig je maatwerksoftware geregeld door ITIS

Projecten

Maatwerk

ITIS realiseert software die nauw aansluit op de bestaande bedrijfsprocessen. We nemen de complete zorg uit handen, natuurlijk wel in nauw overleg. Dit kan via de traditionele weg; het verzamelen van de requirements, het maken van functioneel en technisch ontwerp, het realiseren van het ontwerp tot de implementatie in jouw omgeving, of natuurlijk in de cloud. Ook kan, mede door een zeer nauwe betrokkenheid van de gebruikers, gewerkt worden via Agile project aanpak, bijvoorbeeld met behulp van SCRUM. Deze projecten kunnen we zowel op locatie als bij ons zelf intern uitvoeren. Wanneer we projecten intern uitvoeren gebeurt dit alles in nauw overleg met de opdrachtgever, waarbij we regelmatig voortgangsrapportages geven en documentatie verzorgen en de juiste stappen nemen (bijvoorbeeld via SCRUM of Prince2). Vanwege onze diepgaande kennis op het gebied van Microsoft zullen we dit als basis voor onze projecten gebruiken. Denk hierbij aan .Net, vaak in combinatie met een framework zoals DevExpress. Maar ook andere Microsoft ontwikkelingen zoals Sharepoint, Teams en PowerBI worden hiervoor vaak ingezet.

Applicatiebeheer

Zorg uitbesteed

Niet alleen ontwikkelen en verbeteren we uw applicatie, ook het totale applicatiebeheer is in goed handen bij ITIS. Hoe succesvol applicaties de bedrijfsprocessen ondersteunen, hangt niet af van de initiële aankoop of bouw ervan. De markt, de concurrentie en de wet- en regelgeving verandert immers voortdurend, dus ook bedrijfsprocessen veranderen. Om jouw bedrijfsproces succesvol te kunnen blijven ondersteunen moeten de applicaties worden onderhouden. Dit adaptief en perfectief onderhoud in de vorm van change management of releasemanagement kunnen wij voor jou uitvoeren. Daarnaast zullen er altijd fouten en problemen optreden bij het gebruik van applicaties. Dat kan liggen aan de programmatuur, maar ook aan de inrichting of configuratie of zelfs de ingevoerde data. Het analyseren en oplossen van deze problemen is essentieel voor de juiste werking van uw applicaties. Ook dit correctieve onderhoud voeren wij uit, bijvoorbeeld in de vorm van Incident- of Problemmanagement. Deze activiteiten voeren wij natuurlijk uit in nauwe communicatie met de medewerkers bij de klant volgens een afgesproken Service Level Agreement. Daarbij kunnen we aansluiten op de tools die u intern gebruikt voor de registratie van incidenten en wijzigingen en kunnen ook werken volgens de methoden van ITIL, ASL, BiSL en Prince 2.

uniface

Expertise centrum

ITIS heeft een groot aantal goed opgeleide en ervaren Uniface ontwikkelaars in dienst en een uitgebreid netwerk van freelancers. Hierdoor kunnen we alle projecten en diensten op het gebied van Uniface leveren. Onze medewerkers blijven up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen en hebben ieder tientallen jaren ervaring met Uniface. Met recht kunnen we hier spreken van experts. Innovaties van ITIS op het gebied van Uniface hebben onder andere geleid tot : Tools voor het genereren van documentatie van Uniface systemen Migratie tools, frameworks en services voor het moderniseren en upgraden van Uniface systemen Ook spelen we een belangrijke rol in de organisatie en kennisdeling binnen de Face2Face community waarin de Uniface professionals zich hebben verenigd. Zeker op het gebied van migraties hebben we uitgebreide kennis en ervaring.

Thinkwise

Low code

De laatste jaren is de Low code markt behoorlijk gegroeid. Vroeger hadden Low code ontwikkelplatforms een beperkt bereik en moest er van veel andere producten gebruik worden gemaakt om een applicatie te kunnen realiseren. Inmiddels is Thinkwise uitgegroeid tot een compleet ontwikkelplatform, waarmee we volwaardige applicaties kunnen realiseren met een zeer beperkte inspanning.

Het Thinkwise platform is bij uitstek geschikt om legacy software snel en eenvoudig te vervangen door een moderne oplossing. Deze kan met minimale inspanning worden beheerd en onderhouden, om ook in de toekomst goed aan te blijven sluiten op de altijd in ontwikkeling zijnde processen binnen de organisatie.

Het ontwikkelen met een low-code platform als Thinkwise is vele malen efficiënter dan in traditionele programmeertalen. Ook migratie of herbouw van bestaande systemen met behulp van Thinkwise is relatief eenvoudig. Zo hebben we samen met een van onze opdrachtgevers een volledig ERP systeem gerealiseerd binnen twee jaar. In vergelijking met andere low code omgevingen hoeft er bij Thinkwise vrijwel nooit gebruik gemaakt te worden van andere technologie om tot een volledige applicatie te komen. Hierdoor is niet alleen het ontwikkeltraject heel efficiënt en hoeft er niet te worden geïnvesteerd in aanvullende technologieën, het resulteert ook in stabielere toepassingen omdat er geen foutgevoelige interfaces of informatieoverdracht nodig is.

Waarom kiezen voor ITIS?

Efficiency

Middels een gestructureerde aanpak en een goed framework snel een efficiënt de gewenste functionaliteit gerealiseerd.

betrokkenheid

Door nauwe samenwerking en betrokkenheid samen het doel bereiken.

saas

Natuurlijk ontwikkelen we SaaS oplossingen zodat er geen lokale infrastructuur benodigd is.

integratie

We zorgen ook voor koppelingen en integratie met bestaande oplossingen.

inzicht

Door een Scrum/Agile aanpak zijn er duidelijke stappen die de voortgang inzichtelijk maken.

maatwerk

Wij ontwerpen maar al te graag modules die aansluiten bij de risico’s binnen uw bedrijfsvoering.

Waarom kiezen voor ITIS?

efficiency

Middels een gestructureerde aanpak en een goed framework snel een efficiënt de gewenste functionaliteit gerealiseerd.

Betrokkenheid

Door nauwe samenwerking en betrokkenheid samen het doel bereiken.

Saas

Natuurlijk ontwikkelen SaaS oplossingen zodat er geen lokale infrastructuur benodigd is.

integratie

We zorgen ook voor koppelingen en integratie met bestaande oplossingen.

Inzicht

Door een Scrum/Agile aanpak zijn er duidelijke stappen die de voortgang inzichtelijk maken.

Maatwerk

Wij ontwerpe maar al te graag modulen die aansluiten bij de risico’s binnen uw bedrijfsvoering.

Onze klanten

Enkele referenties

onze partners

Om jouw organisatie optimaal van dienst te kunnen zijn.

Accountmanager

Neem contact op voor meer informatie

Mahmoud Mohammadi
Mahmoud Mohammadi
De passie van Mahmoud is het in contact staan met mensen en te helpen waar nodig. Hierbij vind hij het belangrijk dat we respectvol en transparant naar elkaar toe zijn. Daarnaast haalt hij voldoening uit de juiste match maken tussen kandidaat en opdrachtgever.