HSE SOLUTIONS

Neem geen risico op het gebied

van Arbo, Veiligheid en Milieu.

HSE SOLUTIONS

Neem geen risico op het gebied

van Arbo, Veiligheid en Milieu.

Toegewijd aan

RISICO’S UITSLUITEN

ITIS levert gestandaardiseerde producten op het gebied van
Arbo, Veiligheid en Milieu.

Onze HSE (Health, Safety & Environment) oplossingen nemen al uw zorgen uit handen,
doordat we naast de software ook de configuratie en zelfs de vulling
van deze systemen met basisgegevens voor u kunnen verzorgen.

Waarom kiezen voor ITIS?

Behalve onze software oplossingen kunnen onze HSE-experts u bijstaan, ondersteunen of begeleiden bij het uitvoeren van opdrachten en implementatie.

Uw voordelen:

 • Maatwerk: wij ontwerpen maar al te graag modules die aansluiten bij de risico’s binnen uw bedrijfsvoering.
 • Snelheid: via onze organisatie en uitgebreide netwerk schakelen wij de juiste personen in voor uw project.
 • Efficiëntie: hulp om uw taken op een vlotte, gecoördineerde manier aan te pakken.
 • Ontwikkeling: Onze software is ontwikkeld in samenwerking met onze relaties, voor gemakkelijke toepasbaarheid in de praktijk.
 • Betrouwbaarheid: Al meer dan 200 grote organisaties gingen u voor!

Chemicaliënregistratie 

SOFOS 360 helpt u bij het creëren van een professionele chemicaliënregistratie binnen uw organisatie. Het ondersteunt u daardoor bij het verbeteren van uw KAM systeem, het voldoen aan ISO normeringen en bij het werken volgens GLP / GMP normeringen.

Omdat SOFOS 360 modulair is opgebouwd, kunt u het pakket volledig afstemmen op de behoefte van uw organisatie.

SOFOS 360 is de opvolger van het toonaangevende GROS, dat al sinds de jaren 90 bestaat. Een compleet nieuw pakket dat werkt in uw browser. Op uw PC, Mac of tablet!

Chemicaliënregistratie 

Van MSDS management, risicobeoordelingen, complete chemicaliën beheer systemen tot het opstellen van uw eigen veiligheidsinformatiebladen. Als partner in de Benelux levert ITIS de wereldwijd leidende oplossingen van Chemwatch.

INCIVIEW

Incidentenregistratie

Het doel van Inciview is om inzicht te creëren in de mogelijke risico’s die medewerkers lopen zodat hier maatregelen voor getroffen kunnen worden. Door slimme rapportages worden de grootste risicofactoren en knelpunten blootgelegd, waardoor een adequaat handelen mogelijk wordt. Er kan vervolgens worden gemonitord wie er aan zet is om de maatregelen op te pakken, wanneer dit is ingepland en of die maatregelen ook daadwerkelijk zijn uitgevoerd.

In combinatie met heldere communicatie daarover wordt een ieder meer zich meer bewust van het belang van een veilige werkomgeving en zal er nog beter omgegaan worden met de registratie. Dit moet uiteindelijk ook leiden tot een verbetering in de productiviteit door minder verzuimuren.

Arbeidsongevallen

RIEVIEW

Risico inventarisatie & Evaluatie

Met RieView kunt u snel en eenvoudig risico-inventarisatie en evaluatie (RI&E) trajecten uitvoeren, zelfs voor de meest complexe organisaties. Het is mogelijk om per afdeling een RI&E op te stellen en medewerkers alleen relevante vragen voor te leggen.

Onze overige HSE oplossingen

GROS

Chemicaliënregistratie

Sinds 1992 is het toonaangevende GROS ontwikkeld en inmiddels bij meer dan 200 klanten geïmplementeerd. GROS is een compleet pakket voor de registratie en het beheer van gevaarlijke stoffen.

BRIS

Biologisch Risico Informatie Systeem

Het Biologische Risico’s Informatie Systeem is een compleet en gebruiksvriendelijk softwaresysteem voor het biologische veiligheidsdossier.

SIRS

StralingsInformatie Registratie Systeem

SIRS is een elektronisch Kernenergiewet dossier, dat is ontwikkeld om te kunnen voldoen aan de registratieverplichtingen die voortvloeien uit de Kernenergiewet en het Besluit Stralingsbescherming.

Enkele klanten die gebruik maken van onze HSE Solutions

Wilt u vrijblijvend advies aanvragen?
Wij staan voor u klaar!

   Contact

  Wesley Jacobs
  06 – 46 91 71 58 wesley.jacobs@itis.nl  
   
  Geoffrey de Vlaam
  06 – 21 42 47 24 geoffrey.devlaam@itis.nl