Advies2022-07-27T09:24:06+00:00

ITIS Advies

Waar staat jouw organisatie over drie jaar?

Wat betekent dit voor de ICT-organisatie? Wel of niet outsourcen of naar de Cloud? Waarom naar de Cloud? Omdat iedereen dat doet? Of omdat het ook echt toegevoegde waarde levert aan de ICT-organisatie? Ben jij in staat om al deze afwegingen zelf te maken of zoek je een partner waarbij deze manier van denken in het DNA zit? Die partner heb je dan zojuist gevonden. Nieuwsgierig hoe wij dit dan doen? Graag plannen wij een afspraak in om dit toe te lichten.

KEEP IT SIMPLE

Wat zijn jouw voordelen?

De voordelen van ITIS managed services voor jouw organisatie

Innovatie met ICT

Een stap vooruit met jouw ICT-omgeving

Risico’s inzichtelijk

Waar zitten de aandachtspunten in de huidige omgeving?

Oplossing op maat

De best werkende oplossing voor jouw omgeving

Stappenplan

Voor een goed advies volgen wij altijd het onderstaande stappenplan om voor jouw organisatie het beste advies uit te kunnen voorzien.

1: consultancy

Voor het realiseren van jouw bedrijfsdoelen is het beschikken over IT kennis binnen jouw organisatie van essentieel belang. Niet ieder bedrijf beschikt over deze kennis en is daardoor afhankelijk van externe expertise, welke in staat is het best passende advies uit te brengen. De consultants van ITIS hebben naast jarenlange praktijkervaring ook de expertise om jouw vraagstuk haarscherp in kaart te brengen. Vervolgens zal er in een IT-plan een gedegen advies gepresenteerd worden dat bijdraagt om jouw bedrijf succesvol te krijgen en te houden.

2: Projectmanagement

ICT-projecten kunnen een grote impact op jouw organisatie hebben. Door een planmatige aanpak met een vooraf bepaalde start- en einddatum biedt voor jouw organisatie de zekerheid dat het project met goed gevolg opgeleverd wordt. De projecten kennen meerdere fases en dit zijn; Een kick-off, opstellen projectplanning, uitvoering van het project, nazorg en decharge naar de beheerorganisatie. Elke fase bevat specifieke taken die je helpen de doelstellingen van je project te realiseren.

3: sitecheck / inventarisatie

Op basis van een sitecheck wordt het huidige niveau van de ICT-omgeving bepaald.

Alle relevante ICT-componenten worden in kaart gebracht door ICT-specialisten met verschillende expertises. Daarbij wordt in de regel beoordeelt of de huidige ICT-omgeving voldoet aan de vereisten van beschikbaarheid, performance, schaalbaarheid & veiligheid. Zodra de sitecheck is uitgevoerd, is exact inzichtelijk wat voor apparatuur er gebruikt wordt, hoe deze geïnstalleerd is, maar ook of deze toereikend is om de met elkaar afgestemde uitgangspunten te behalen.

4: adviesrapport

Aan de hand van de uitkomst van de sitecheck zullen de nodige conclusies en aanbevelingen in een adviesrapport worden opgenomen. Welke apparatuur is aan vervanging onderhevig? Of waar ziet ITIS serieuze beveiligingsrisico’s en dienen per omgaande verholpen te worden? In het adviesrapport wordt met een fasering gewerkt waarbij acute zaken nog voor de beheerfase opgelost zullen worden.

5: OPLEVERING PROJECTFASE EN START BEHEERORGANISATIE

Of in de voorgaande fase alleen een sitecheck uitgevoerd is, of dat er ook hardware vervanging plaatsgevonden heeft, zodra het project afgerond is, zal de projectmanager een afspraak voor een decharge naar de operationsmanager inplannen. Vanaf dit moment wordt jouw organisatie door de beheerorganisatie van ITIS beheerd.

6: meerjarenplan

Met alle verkregen informatie vanuit de sitecheck, het project en de beheerorganisatie zijn we nu in staat om met elkaar een ICT-visie uiteen te zetten. Waar wil jouw organisatie over een paar jaar staan en hoe kan de ICT-infrastructuur hier maximaal in ondersteunen, maar ook welke zaken zullen dan nog anders georganiseerd dienen te worden en welke kosten brengt dat met zich mee?

Een bijkomend voordeel van onze manier van werken is dat jouw organisatie met jaarlijkse budgetten kan gaan werken. Dit betekent voorspelbaarheid en geen onverwachte investeringen meer.

Waarom kiezen voor ITIS?

De voordelen van ITIS managed services voor jouw organisatie

Skilled servicedesk

Meer dan 70% van de problemen direct op afstand opgelost

Een aanspreekpunt

Voor al jouw IT-zaken (single point of contact)

Vast maandbedrag

Voorspelbare kosten zodat je niet voor verrassingen komt te staan

Proactieve monitoring

Inclusief rapportages

Rapportages

Heldere verslaglegging over de afgelopen periode

Meerjarenplan

Duidelijke toekomstrichting en overzicht in eventuele investeringen

Accountmanagers

Onze accountmanagers staan altijd voor je klaar

Ferry Tilburg
Ferry Tilburg
Ferry is sinds 2013 bij ITIS werkzaam en heeft reeds vele klanten voorzien van passende oplossingen op het gebied van ICT-infrastructuur. Door deze ervaring is hij is staat om bedrijven een passend ICT-advies te geven dat bijdraagt aan het realiseren van de gestelde bedrijfsdoelstellingen. Ferry is gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en vooral ook integer.
Rob Blom
Rob Blom
Rob is een enthousiaste collega die samen met de klant en het ITIS Managed Services team kijkt naar de beste oplossing. Of het nu om cloud, on premise of een hybride oplossing gaat, als de klant maar goed geholpen is.

Cybersecurity; Waarom ook jij actie moet ondernemen!

15 september 2023|Managed Services|

Cybersecurity

Waarom ook jij actie moet ondernemen!

Mede door een verdergaande digitalisering wordt Cybersecurity steeds belangrijker. Ieder bedrijf loopt het risico vroeg of laat getroffen te worden door een cyberaanval en hier dien je als bedrijf jezelf op voor te bereiden. Vanuit ITIS helpen we bedrijven graag om hun cybersecurity te verbeteren en een veilige omgeving realiseren. Wat zijn de meest voorkomende risico’s tegenwoordig? Veelvoorkomende aanvallen zijn phishing, ransomware, DDoS-aanvallen, malware en zero-day aanvallen.

Europese Cyberwet NIS2; Wat betekent dit voor mijn bedrijf?

29 augustus 2022|Managed Services|

Europese wetgeving

Europese Cyberwet NIS2; Wat betekent dit voor mijn bedrijf?

Sinds 2018 is de Europese NIS1 (Netwerk- en Informatiesystemen) richtlijn van toepassing om essentiele- & belangrijke bedrijven beter cyber weerbaar te maken. Mede door Covid is de digitale transformatie versneld en het aantal phising pogingen, malware- en ransomware aanvallen aanzienlijk toegenomen. Om deze reden zal Europa de NIS2 richtlijn eind 2022 of begin 2023 introduceren. Ben jij voorbereid op de nieuwe Europese wetgeving?

Waarom ook jouw bedrijf een Disaster recovery plan nodig heeft in de cloud

17 augustus 2022|Managed Services|

Disaster recovery

Waarom ook jouw bedrijf een Disaster recovery plan nodig heeft in de cloud

Ook jouw bedrijf kan getroffen worden door hackers, ransomware, virussen en calamiteiten zoals brand-, waterschade of langdurige stroom- of internetstoringen. Heb jij voor al deze scenario’s al bepaald wat een acceptabele downtime is en een disaster recovery plan gereed? Het is ook verstandig hier over na te denken bij werken in de cloud. Meer weten?

Blijf op de hoogte

Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

*Verplicht
Terug naar boven