Connectiviteit2022-07-27T09:25:15+00:00

Connectiviteit

Locatie- en tijdsonafhankelijk werken?

Gaan jouw medewerkers ook steeds vaker op verschillende tijden, maar ook op verschillende locaties werken? Merk je dat collega’s regelmatig zoeken naar de status van de beschikbaarheid van een collega? Bij ITIS zien wij dat IT en connectiviteit steeds meer met elkaar integreren om zo de bereikbaarheid en de productiviteit van jouw medewerkers te verhogen.

Connectiviteit is een voorwaarde voor mijn bedrijfsvoering!

Voordelen

Altijd en overal verbonden

Productiviteit

Alle medewerkers overal en altijd beschikbaar

beschikbaarheid

Hoge beschikbaarheidsgaranties

partnership

Alle ICT-diensten bij één partner

integratie

Iedere medewerker kan zijn voorkeuren instellen

de verschillende oplossingen

De belangrijkste mogelijkheden op het gebied van connectiviteit treft je hieronder aan.

voip

De cloud telefonieoplossing 3CX wordt op dit moment door meer dan 30.000 bedrijven wereldwijd gebruikt. En dat is niet voor niets. 3CX wordt geroemd om zijn handige en innovatieve toepassingen. Met 3CX is de installatie, het beheer en het onderhoud van je telefoonsysteem zó eenvoudig, dat je het zelf kunt doen. Kies voor een lokale installatie op een computer of server of voor installatie in de cloud.

datalijnverbinding

Op zoek naar een betrouwbare datalijnverbinding met voldoende bandbreedte? Dan kan ITIS hierin voor jouw organisatie de juiste oplossing bieden. Onze partner is één van de grootste spelers in de markt en levert alleen 1:1 verbindingen. Hierdoor weet je dus zeker dat er geen overboeking op de lijn is en dat alle bandbreedte ten goede komt van jouw organisatie. Zakelijk glasvezel is dé oplossing om data uiterst snel, veilig en kostenefficiënt uit te wisselen.

WIFI-Oplossingen

Uw locatie voorzien van snel internet, een veilige en dekkende WiFi? Uw gasten en medewerkers verwachten een snelle WiFi-internetaansluiting en het liefst overal op uw locatie. ITIS heeft hiervoor meerdere standaardoplossingen die allen een goed resultaat opleveren.

Is jouw bedrijf op zoek naar een dekkend WiFi-netwerk en wil je een advies hoeveel accesspoints er benodigd zijn? Dan zal een WiFi-inmeting de oplossing zijn. Op locatie wordt de gehele oppervlakte ingemeten en exact in kaart gebracht waar, welke en hoeveel accesspoints er benodigd zijn. Op deze manier realiseer je een dekkend WiFi-netwerk met seamless rooming en kunnen bezoekers en medewerkers zorgenloos gebruik maken van de WiFi-oplossing.

Waarom kiezen voor ITIS?

De voordelen van ITIS managed services voor jouw organisatie

Skilled servicedesk

Meer dan 70% van de problemen direct op afstand opgelost

Een aanspreekpunt

Voor al jouw IT-zaken (single point of contact)

Vast maandbedrag

Voorspelbare kosten zodat je niet voor verassingen komt te staan

Proactieve monitoring

Inclusief rapportages

Rapportages

Heldere verslaglegging over de afgelopen periode

Meerjarenplan

Duidelijke toekomstrichting en overzicht in eventuele investeringen

Accountmanagers

Onze accountmanagers staan altijd voor je klaar

Ferry Tilburg
Ferry Tilburg
Ferry is sinds 2013 bij ITIS werkzaam en heeft reeds vele klanten voorzien van passende oplossingen op het gebied van ICT-infrastructuur. Door deze ervaring is hij is staat om bedrijven een passend ICT-advies te geven dat bijdraagt aan het realiseren van de gestelde bedrijfsdoelstellingen. Ferry is gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en vooral ook integer.
Rob Blom
Rob Blom
Rob is een enthousiaste collega die samen met de klant en het ITIS Managed Services team kijkt naar de beste oplossing. Of het nu om cloud, on premise of een hybride oplossing gaat, als de klant maar goed geholpen is.

Immutable back-up heeft de toekomst!

8 juli 2022|Managed Services|

Immutable back-up

Immutable back-up heeft de toekomst!

Net als met (bijna) alles in de wereld, is er ook sinds de jaren 2000 behoorlijk wat veranderd in IT back-up land. Dit in zowel de manier, de kosten, de techniek als de veiligheid. We beginnen met een terugblik in de tijd en de huidige manier voor het maken van een back-up. Tot slot leggen we aan je uit wat een immutable back-up is.

Netwerkverkeer, wat komt er binnen en wat gaat er goed?

9 november 2020|Managed Services|

Netwerkverkeer

NETWERKVERKEER, WAT KOMT ER BINNEN EN WAT GAAT ER UIT?

Bijna elk bedrijf zorgt voor goede antivirus software op de werkplek. Op deze manier kan het netwerk beschermd worden tegen een cyberaanval van buitenaf. Maar hoe zit het eigenlijk met al het uitgaande netwerkverkeer? Op welke manier worden er bijvoorbeeld links gelegd vanuit het bedrijf met discutabele websites in het buitenland? En hoe breng je risico’s in kaart welke schade kunnen veroorzaken voor

De moderne werkplek, waar moet ik aan denken?

21 september 2020|Managed Services|

De moderne werkplek DE MODERNE WERKPLEK, WAAR MOET IK AAN DENKEN??

In de afgelopen jaren hebben digitale innovaties en nieuwe technologieën ons leven flink veranderd. Niet alleen in de privésfeer, maar ook op zakelijk gebied. We netwerken via LinkedIn in de trein en ook de virtuele kop koffie is gewoon geworden. Samenwerken doen we vanuit huis of aan de andere kant van de wereld. Maar wat hiervoor nodig is? Een moderne werkplek

Blijf op de hoogte

Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

*Verplicht
Terug naar boven